Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Mainostoimisto TKD Oy
Parkatinkuja 1
74120 Iisalmi
Finland

www.teipparit.com
y-tunnus: 2214113-8

Yhteyshenkilö

Tuure Koponen
aineisto@teipparit.com
Puh. +358504956088

Rekisterin nimi

Asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterin tietoja käsittelevät Mainostoimisto TKD:n työntekijät.

Tietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Mainostoimisto TKD:n asiakassuhteiden hoitaminen ja kehittäminen.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää markkinointitarkoituksissa, mm. kohdennettuun verkkomainontaan tai henkilön kontaktointiin.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää myös Mainostoimisto TKD:n palvelujen, markkinoinnin ja toiminnan analysointiin ja kehittämiseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää mm. seuraavia asiakkuuteen liittyviä tietoja:

  • Henkilön nimi, titteli, yritys, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • Yrityksen tiedot, kuten y-tunnus, osoite, toimiala
  • Asiakkuuteen liittyviä tietoja, kuten asiakashistoria ja tilatut palvelut
  • Suoramarkkinointikiellot ja -suostumukset
  • Muut asiakkaan itse verkkosivuillamme antamat tiedot

Rekisteri voi sisältää mm. seuraavia verkkosivujemme kautta kerättyjä tietoja

  • Henkilön itse yhteydenottolomakkeiden, chatin tms. syötekentän kautta antamat tiedot
  • Analytiikkatietoa sivuston käytöstä
    Evästetiedot
  • Muut tunnistetiedot, kuten julkinen IP-osoite

Säännönmukaiset tiedon lähteet

Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen alkaessa asiakasyrityksiltä. Tietoja kerätään myös yksittäisiltä henkilöiltä verkkosivujen yhteydenottolomakkeiden ja muiden syötekenttien kautta.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti kolmansille osapuolille. Tietoja voidaan säilyttää myös ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevilla palvelimilla, esimerkiksi käyttämiemme järjestelmien toimesta.

Henkilön oikeudet

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti henkilöllä on oikeus:

  • saada tietoa henkilötietojen käsittelystä
  • tarkistaa mitä tietoa Mainostoimisto TKD:llä on hänestä
  • vaatia henkilötietojen oikaisua ja tietojen täydentämistä
  • vaatia henkilötietojen poistamista
  • vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista

Henkilön tulee esittää yllä mainitun oikeuden toteuttamista koskeva pyyntö kirjallisesti henkilökohtaisen käynnin yhteydessä toimistollamme. Meillä on oikeus pyytää henkilöä tarkentamaan pyyntöään ja todistamaan henkilöllisyys.

Henkilöllä on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle mikäli hän kokee, että henkilötietoja koskevia oikeuksia ja vapauksia on rikottu.

Evästeet

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä (cookies).

Eväste on käyttäjän laitteen selaimelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet voivat olla välttämättömiä joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle. Evästeet voivat olla joko istuntokohtaisia tai pysyviä. Yksittäistä käyttäjää ei pysty tunnistamaan evästeiden perusteella.

Käytämme sivustollamme kolmansien osapuolien tarjoamia analytiikkaohjelmistoja, joiden avulla analysoimme sivuston käyttöä ja kehitämme verkkopalveluamme. Käytämme evästeitä myös markkinoinnin kohdentamiseen.

Käyttämämme kolmansien osapuolien palvelut

Sivuston käytön analysointi ja tietojen keräys

  • Google Analytics
  • Jetpack

Mainonnan kohdentaminen

  • Facebook
  • Instagram

Voit halutessasi estää evästeiden käytön ja poistaa jo tallennetut evästeet selaimesi asetuksista. Tällöin sivustomme kaikki ominaisuudet eivät välttämättä toimi oikein.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioidussa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Mainostoimisto TKD Oy, Parkatinkuja 1, 74120 Iisalmi