Rekry

6.8.219 TEIPPARI / TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ
Organisaatiomme kasvaa, etsimme nyt joukkoomme sinua TEIPPARI / TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ toteuttamaan Mainostehtaamme tarjoamia tuotteita. Paikkoja avoinna 1 kpl.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn juuri valmistuneissa toimitiloissamme Iisalmen Parkatinkujalla. Asiakkainamme ovat pienet yksityisyritykset, suuret monikansalliset toimijat, sekä kaikki siltä ja väliltä.

Tehtävä on vakituinen kokopäivätyö. Palkkaus tuntipohjaisesti tai kuukausipalkalla. Harjoittelun kautta työllistyminen myös mahdollista!!

Toivomme sinun omaavan kokemusta teippausten valmistamisesta / teippauksesta. Ikkunatummennustaito / kokemus alalta katsotaan eduksi. Ymmärrät tarratuotannon vaiheet ja osaat tehdä töitä ohjeiden mukaan itsenäisesti. Olet työssäsi taitava ja osaat toimia yhteistyössä asiakkaiden sekä oman tiimin kanssa. Olet ulospäin suuntautunut ja iloinen ahertaja. Tykkäät tehdä töitä tehokkaasti ja jokainen työksianto on sinulle tilaisuus näyttää kykysi. Haluat olla osana nykyaikaista täyden palvelun mainostehdasta, jolla on käytössä alan uusimmat laitteet sekä tietotaito. Et pelkää hypätä tarvittaessa myyjän tai suunnittelijan rooliin jos tarve vaatii. Olet kiinnostunut mainosalasta ja haluat oppia uutta, sekä kehittyä tekijänä. Hakijallamme on oltava vähintään B –luokan ajokortti.

Hakemukset, CV, työnäytteet, palkkatoiveet ym. Dokumentit voit lähettää meille sähköpostilla aineisto@teipparit.com