Teippareiden kevätterveiset

Vuosi 2022 on lähtenyt käyntiin hyvällä sykkeellä täällä Teippareiden mainostehtaalla. Olemme hankkineet lateksitulostimiemme rinnalle uuden sukupolven suurkuvatulostimen Canon Colorado 1650:n. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa nopeampia toimitusaikoja, tarkempaa värintoistoa ja kestävämpiä tuotteita. Ympäristön kannalta Canon on myös lempeä, sillä se noudattaa ympäristödirektiivejä (mm. RoHS, REACH, WEEE) ja on saanut useita sertifikaatteja lopputuotteen turvallisuudesta (mm. AgBB, GREENGUARD GOLD, CE EN 15102).

Canon pääsi heti tositoimiin Konepalvelu Väätäisen upouuden Valtra T215:n traktorin teippaus -projektissa:

Kevään tarjouskampanja

Kevään kunniaksi kampanjatarjouksenamme on mm. brodeeratut lippikset huippuhintaan, hupparit omalla logolla ja Blåkläder 4-way stretch housut. 

Blåkläder X-1900

Laita kerralla työskentelymukavuus ja ergonomia kuntoon! Nyt valittujen X1900 -sarjan housujen ostajalle joko Blåkläderin joustava vyö (arvo 24,90 € + alv 24% tai polvisuojat (arvo 19,80 € + alv 24%) veloituksetta. 4-way stretch työhousut on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin liikkuvuus, joustavuus ja käyttömukavuus huomioon ottaen.

Hupparit painatuksella

Edessä kaksi tilavaa vetoketjutaskua. Korkeakauluksellisen hupun muotoa voi säätää helposti nyörillä. Hupparin hinta 47,90 € + alv 24% (painatuksen hinta riippuu koosta). Kampanjaetuna saat painotyön aloituskustannukset veloituksetta (norm. 20 € + alv 24%)

Lippikset brodeerattuna

Kevätkampanjassa valikoidut lippismallit brodeerauksella hiuppuhintaan, alkaen 7,85 € / kpl +alv 24%

Tilaa tarjoukset ja uutiset suoraan sähköpostiisi, niin saat tiedon uusista kampanjoista ensimmäisenä!

Uutiskirjelomake

Tilaa uutiskirje
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.