Toimintamalli

1. SUUNNITTELU

Suunnittelemme asiakkaan tarpeisiin sopivat hinnaltaan kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet. Käytössämme on alan uusimmat ohjelmistot, sekä koulutettu henkilökunta. Seuraamme alan trendejä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina jotain uutta.

2. VALMISTUS

Toteutamme rautaisella ammattitaidolla. Tunnemme tuotteemme ja osaamme tarjota asiakkaillemme oikeat materiaalit oikeisiin tarpeisiin. Kouluttaudumme jatkuvasti ja käytämme alan parhaita tuotteita. Olemme ripeitä ja pyrimme siihen, että teemme työmme laadukkaasti ja niin nopeasti kuin mahdollista. Tällä tavoin voimme taata asiakkaillemme laadukkaan ja kustannustehokkaan palvelun.

3. ASENNUS

Tunnemme tuotteemme ja hallitsemme asennuksen. Jotta saisit tuotteille parhaan mahdollisen takuun ja tuen, suosittelemme käyttämään asennuspalveluamme. Teippaus ei ole rakettitiedettä, mutta teippiammattilaiselta asennustyö sujuu nopeasti ja varmasti.

4. ASIAKKUUS

Haluamme palvella asiakkaitamme myös tulevaisuudessa, joten haluamme antaa täyden tukemme, jotta asiakkaamme markkinointi olisi toimivaa ja tehokasta. Tyytyväinen asiakas on meille kaiken A ja O. – Tervetuloa Mainostoimisto TKD:n asiakkaaksi!