Rekry

15.3.2019 GRAAFINEN SUUNNITTELIJA
Organisaatiomme kasvaa, etsimme nyt dynaamiseen joukkoomme sinua GRAAFINEN SUUNNITTELIJA toteuttamaan Mainostehtaamme tarjoamia tuotteita. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn juuri valmistuneissa toimitiloissamme Iisalmen Parkatinkujalla. Asiakkainamme ovat pienet yksityisyritykset, suuret monikansalliset toimijat, sekä kaikki siltä ja väliltä. Tehtävä on vakituinen kokopäivätyö. Palkkaus tunti pohjaisesti tai kuukausipalkka.

Toivomme sinun hallitsevan CorelDraw tai Adobe ohjelmien käytön ja omaavan jo kokemusta teippausten suunnittelusta ja jopa valmistamisesta. Ymmärrät tarratuotannon vaiheet ja osaat ottaa huomioon tuotannolliset / asennustekniset seikat suunnittelussasi. Pursuat raikkaita ideoita ja sinulla on intohimo sekä taitoa suunnitella upeita logoja yms. grafiikoita erilaisille mainostuotteille, ajoneuvoihin sekä kiinteistöteippauksiin. Olet työssäsi taitava ja osaat toimia yhteistyössä asiakkaiden, sekä oman tiimin kanssa. Olet ulospäin suuntautunut ja iloinen ahertaja. Tykkäät tehdä töitä tehokkaasti ja jokainen työksi anto on sinulle tilaisuus näyttää kykysi. Haluat olla osana nykyaikaista täyden palvelun mainostehdasta, jolla on käytössä alan uusimmat laitteet sekä tietotaito. Et pelkää hypätä tarvittaessa myyjän tai tuotantotyöntekijän rooliin jos tarve vaatii. Olet kiinnostunut mainosalasta ja haluat oppia uutta, sekä mikä tärkeintä, kehittyä ammatissasi.

Hakijallamme on oltava vähintään B -luokan ajokortti. Hakemukset, CV, työnäytteet, palkkatoiveet ym. dokumentit voit lähettää meille sähköpostilla aineisto@teipparit.com


15.3.219 TEIPPARI / TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ
Organisaatiomme kasvaa, etsimme nyt joukkoomme sinua TEIPPARI / TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ toteuttamaan Mainostehtaamme tarjoamia tuotteita. Paikkoja avoinna 1 kpl.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn juuri valmistuneissa toimitiloissamme Iisalmen Parkatinkujalla. Asiakkainamme ovat pienet yksityisyritykset, suuret monikansalliset toimijat, sekä kaikki siltä ja väliltä.

Tehtävä on vakituinen kokopäivätyö. Palkkaus tuntipohjaisesti tai kuukausipalkalla. Harjoittelun kautta työllistyminen myös mahdollista!!

Toivomme sinun omaavan kokemusta teippausten valmistamisesta / teippauksesta. Ikkunatummennustaito / kokemus alalta katsotaan eduksi. Ymmärrät tarratuotannon vaiheet ja osaat tehdä töitä ohjeiden mukaan itsenäisesti. Olet työssäsi taitava ja osaat toimia yhteistyössä asiakkaiden sekä oman tiimin kanssa. Olet ulospäin suuntautunut ja iloinen ahertaja. Tykkäät tehdä töitä tehokkaasti ja jokainen työksianto on sinulle tilaisuus näyttää kykysi. Haluat olla osana nykyaikaista täyden palvelun mainostehdasta, jolla on käytössä alan uusimmat laitteet sekä tietotaito. Et pelkää hypätä tarvittaessa myyjän tai suunnittelijan rooliin jos tarve vaatii. Olet kiinnostunut mainosalasta ja haluat oppia uutta, sekä kehittyä tekijänä. Hakijallamme on oltava vähintään B –luokan ajokortti.

Hakemukset, CV, työnäytteet, palkkatoiveet ym. Dokumentit voit lähettää meille sähköpostilla aineisto@teipparit.com