Tarrat ja teippaukset

Valmistamme nykyaikaiset ja huippulaadukkaat tarramainokset omassa mainostehtaassamme Parkatinkujalla Iisalmessa. Uudet ympäristöystävälliset tuotantolaitteet ja materiaalit, sekä ystävällinen, kokenut ja koulutettu huippuammattilaisista koostuva tiimimme takaa yrityksellesi suomen laadukkaimman palvelukokonaisuuden.

Tarrat ja tulosteet

Tarratuotteita Ponsselle

Olemme valmistaneet logo- ja merkkaustarroja jo kohta 15 vuoden ajan. Tarvitsitpa yksittäisen tarran, arkin, liuskan, rullan, laatikollisen tai jopa lavallisen tarroja, meiltä se onnistuu.

Ajoneuvoteippaukset

1/2 kokoinen yliteippaus

Ajoneuvoteippaukset ovat nykyaikainen ja kustannustehokas tapa tuoda oma brändisi esille. Mainoksesi ei ole sidottu yhteen paikkaan, vaan se liikkuu ja on aktiivisesti esillä.

Toimitilateippaukset

Myymälämainontaa sisätiloissa

Brändin näkyvyys ja erottuminen kilpailijoista on elinehto asiakasvirtojen ohjaamiselle omaan myymälään. Toteutamme laadukkaat sisä- ja ulkoteippaukset, jotka näkyvät suoraan myynnissä!

Kyltit ja opasteet

Trafin hyväksymiä liikennemerkkejä

Opasteet ja kyltit ovat tärkeä osa sujuvaa asiakaskokemusta ja tavarantoimituksen jouhevuutta. Meiltä saat tieliikennelain mukaiset ja vapaamuotoiset kyltit, sekä muut ratkaisut kuten bannerit ja liput.