Iisalmen veljesten mainostehdas on ansainnut isoimpien luottamuksen 

Veljekset Tuure ja Tuukka Koponen perustivat kymmenen vuotta sitten Iisalmessa ajoneuvojen, työkoneiden, työlaitteiden ja toimitilojen teippaukseen erikoistuneen yrityksen, Teipparit.comin. Kahden miehen firma on kasvanut seitsemän henkeä työllistäväksi täyden palvelun mainostehtaaksi asiakkainaan muun muassa pelastuslaitokset, erikoisajoneuvovalmistajat sekä alansa yläsavolaiset menestyjät kuten Olvi, Normet ja Genelec. Myös Ponssen Juha Vidgrén on tyytyväinen veljesten toimintaan.

“Tuuren ja Tuukan työstä paistaa läpi uuden sukupolven yrittäjyys. Heidän kanssaan kommunikointi on suoraa, asioihin tartutaan innolla ja työt tehdään nopeasti ja laadukkaasti. Annetut lupaukset on aina pidetty ja luottamus on siten ansaittu. On hienoa, että omalta kylältä löytyy tällaisia pienempiä mutta silti kansainvälisen tason huippuosaajia, joilla on savolainen pilke silmäkulmassa. Siksi Teipparit suunnittelee myös meidän kansainvälisten tytäryhtiöidemme bränditeippauksia, mm. huoltoautoteippaukset näkyvät Uruguaysta Kiinaan”, Juha Vidgrén kiittelee.

Juha Vidgrén, Ponsse Oyj

Teipparit.com sai alkunsa alaa kohtaan tunnetusta intohimosta ja halusta palvella asiakasta paremmin. Ennen oman yrityksen perustamista teippausalalla työskennellessään Koposen veljekset pohtivat mitä asioita voisi tehdä eri tavalla. Koko työn pitäisi lähteä aina liikkeelle asiakkaan tarpeista.

“Päätimme perustaa oman yrityksen, joka todella kuuntelee asiakasta eikä vain tarjoa samoja vanhoja ideoita. Lähestyimme Iisalmen suurimpia yrityksiä ja he kertoivat, että tarpeeksi osaavaa ja toimitusvarmaa toimijaa ei omalta paikkakunnalta löydy. Palvelut piti ostaa kaukaa kasvottomilta toimijoilta. Saimme ensin pienempiä toimeksiantoja, mutta pian työmme jälki ja tapamme toimia vakuuttivat asiakkaat”, Tuure Koponen kertaa.

Iisalmen mainostehdas palvelee koko Pohjois-Savoa

Kuluneiden kymmenen vuoden aikana veljekset ovat lunastaneet paikkansa Iisalmen yrityskentässä. Työmäärän lisääntyessä Koposet ovat kasvattaneet yritystä, hankkineet välineistöä ja kehittäneet palveluitaan. Ensimmäisten vuosien 100 000 euron liikevaihto on tänä päivänä noin miljoona euroa. Investoinnit ovat kasvattaneet toimitilat 40 neliön työhuoneesta 650 neliön nykyaikaiseksi mainostehtaaksi, jonka teippauslinjalta valmistuu päivässä useita pakettiautoja tai kauttaaltaan teipattu rekan nuppi tai kontti.

“Kaikki eivät vieläkään käsitä, että Teipparit.com on oikeasti massiivinen mainostehdas, joka pystyy hoitamaan sekä pienten että kaikista suurimpien yritysten autojen, kaluston, tehtaiden ja toimitilojen teippauksen suunnittelun ja toteutuksen. Iisalmesta käsin pystymme auttamaan asiakkaitamme ympäri maailmaa sähköisten palveluiden ja ohjelmien avulla. Kuopion, Kajaanin ja Iisalmen lähikuntien alueella sijaitseville asiakkaillemme on puolestaan erittäin suuri hyöty siitä, että olemme tässä lähellä ja läsnä”, Tuure Koponen kertoo.

Teippareiden kalustoa ja laitteistoa uudistetaan alan jatkuvasti kehittyessä. Tuuren tehtävä on seurata kansainvälisiä tuulia ja ideoida uusia palveluja ja tapoja tehostaa toimintaa.  Veljeksistä Tuukka on puolestaan se, joka pitää jalat maassa ja kuuntelee asiakkaita heidän arjessaan.

“Meille tärkeintä on pitää kiinni siitä minkä lupaamme. Emme lupaile liikoja, sanomme suoraan jos emme itse pysty johonkin. Alihankintaverkostomme kautta osaamme auttaa asiakasta pääsemään haluamaansa päämäärään Haluamme tarjota asiakkaalle parhaan ratkaisun selkeään hintaan, mutta uskallamme myös sanoa kantamme siihen, mitkä ratkaisut toimivat ja mitkä eivät. Luottamus on se peruskivi, jolle pitkäaikainen asiakkuus meidän kanssamme rakentuu”, Tuukka Koponen kiteyttää.

Haluatko kaluston teippauksen kustannustehokkaasti?

Yrittäjäveljekset ovat rakentaneet täyden palvelun mainostehtaan alusta alkaen täysin itse. Teippareilta saa kokonaisvaltaisen palvelun ja kaikki mainostuotteet yhdestä paikasta aina suunnittelusta toteutukseen saakka.

“Monesti asiakas havahtuu toimintamme laajuteen ja suuruusluokkaan vasta tullessaan käymään meillä. Samalla hän näkee millaisella rennolla asenteella teemme täällä töitä. Yhteistyötä on kaikin puolin mukavampi lähteä tekemään, kun ollaan ensin vähän tutustuttu toisiimme. Silloin on helpompi myös puhua suoraan”, Tuure Koponen lupaa.

Kari Rönkkö, Kuljetus Kari Rönkkö Oy

Kuljetus Kari Rönkkö Oy:n Kari Rönkkö on lähes neljänkymmenen yrittäjävuotensa aikana ostanut kalustoonsa teippauksia monelta toimijalta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Teipparit on tullut hänelle yhä tutummaksi. Rönkkö arvostaa veljesten paikallista palvelua.

“Aloitimme lähtemällä pienestä liikkeelle. Olemme olleet tyytyväisiä ratkaisuihin, luovuuteen ja nopeaan toimintaan. Lopputulos on ylittänyt odotukset monta kertaa. Uudet jutut ja vedokset saa heiltä todella nopeasti, mikä tehostaa päätöksentekoa ja projektin viemistä maaliin. On myös kätevää, kun heiltä saa kaikki mainostuotteet vaatteista lähtien. Tuukka ja Tuure komppaavat hyvin toisiaan eivätkä pelkää sen kummemmin isoa kuin pientäkään haastetta. Homma on pelannut helkatin hyvin eikä minun enää tarvitse ostaa palveluita etelästä”, Kari Rönkkö kuvailee.

Tutustu täällä kaikkiin Teippareiden tarjoamiin palveluihin. Jos sinulla on selvät sävelet siitä mitä haluat, laita sähköposti kuvineen tulemaan osoitteeseen aineisto@teipparit.com

Jos haluat lisätietoja toiminnastamme tai keskustella jostain ideasta tai tarjouksesta, soita suoraan Tuurelle tai Tuukalle.

“Ota yhteyttä niin lyödään homma tulille. Turhaa tässä on odotella. Laitetaan teidän yritys kunnolla näkyville”, Tuure ja Tuukka lupaavat.

Tuukka Koponen

Myynti / asennukset
tuukka@teipparit.com
050 5595 818

Tuure Koponen

Suunnittelu / hallinto
aineisto@teipparit.com
050 4956 088