Ajankohtaista

  • Verkkosivumme uudistuivat
    Teipparit.com verkkosivut on laitettu täysin uuteen kuosiin ja tulemme panostamaan lähiaikoina merkittävästi digitaaliseen markkinointiin. Ei siis kannata säikähtää, jos näet enemmän mainoksia somessa ja muissa sähköisissä medioissa, jotka koskevat Mainostoimisto TKD:ta tai ”teippareita”. Kannattaa muistaa, että erilaiset mainosmediat tukevat usein toinen toistaan.
  • Kesälomalta palattu
    Mainostehdas oli perinteisesti heinäkuun suljettuna kesälomien, sekä tuotantolaitteiden huoltotöiden vuoksi. Akut on ladattu ja leikkurit ja tulostimet huollettu loppuvuoden koitoksia varten.Mennyt vuosi on ollut positiivinen piristys viime vuoteen nähden, joten toivotaan että hyvä draivi jatkuu myös loppu vuonna.
  • Autojen mainos­teippaus­luonnokset Nyt realistisina 3D malleina
    Tulemme lanseeraamaan tämän kuun aikana uuden valokuvatarkkaa 3D mallintamista hyödyntävän autoteippauksia visualisoivan työkalun 1. Suomessa. Olemme olleet osana ohjelman kehitystä ja voimmekin todeta, että tämä on jotain ihan uskomattoman hienoa ja näyttävää. Tätä ovat odottaneet suunnittelijamme vähintään yhtä paljon kuin asiakkaamme. Kannattaa tutustua aiheeseen SOMEkanavissamme #TKD3D ja ottaa yhteyttä, jos haluat että mallinnamme yrityksenne autoteippaukset…