Laita kerralla työskentelymukavuus ja ergonomia kuntoon! Nyt valittujen X1900 -sarjan housujen ostajalle joko Blåkläderin joustava vyö (arvo 24,90 € + alv 24% tai polvisuojat (arvo 19,80 € + alv 24%) veloituksetta. 4-way stretch työhousut on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin liikkuvuus, joustavuus ja käyttömukavuus huomioon ottaen.

Kampanja-aika: Toukokuu 2022 loppuun asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

X1989 4-way stretch

Pehmeät ja mukavat housut, jotka ovat äärimmäisen liikkuvat kapenevilla lahkeilla. Housut on suunniteltu sopimaan vaativiin olosuhteisiin, tinkimättä mukavuudesta ja istuvuudesta. Materiaali on pehmeää 4 suuntaan joustavaa stretchiä, joka on kestävää ja joustavaa kaikkiin suuntiin. Housuissa on tarkkaan mietityt yksityiskohdat ja käytännölliset taskut, jotka on vahvistettu. Polvisuojataskut on vahvistettu CORDURA® stretchillä ulkopuolelta ja liikkuvuutta lisäävällä kevyemmällä stretch kankaalla sisäpuolelta. Pehmeää ja joustavaa verkkokangasta polvitaipeissa ilmanvaihtoa varten. Lahkeiden alimmat osat on vahvistettu sisäpuolelta, mikä suojaa tehokkaasti kulumiselta.

Hinta: 174,90€ + alv 24%

Värivaihtoehdot: Mariininsininen/Musta, Harmaa/Musta, Musta

X1998 4-way stretch

Erittäin mukavat ja toiminnalliset riipputaskuhousut 4 suuntaan joustavasta kankaasta. Lahkeet on kapenevat ja erittäin mukavat joustavan ja pehmeän kankaan ansiosta. Housussa on toiminnalliset taskut vahvistuksilla, vetoketjullinen paljereisitasku, mittatasku ja riipputaskut kätevillä työkalulenkeillä. Polvisuojataskut on vahvistettu joustavalla CORDURA®-kankaalla ulkopuolelta ja sisäpuoli on stretch-kangasta liikkuvuuden ja mukavuuden lisäämiseksi. Joustava verkkokangas polvitaipeissa lisää hengittävyyttä. Lahkeensuut on vahvistettu takapuolelta kulumisen estämiseksi.

Hinta: 184,90€ + alv 24%

Värivaihtoehdot: Mariininsininen/Musta, Harmaa/Musta, Musta

X1990 4-way stretch

Kestävät riipputaskuhousut CORDURA®Denim stretch kankaalla sekä stretch-kangasosioilla haaroissa ja pohkeissa erinomaista liikkuvuutta varten. Perinteinen haara ja istuvuus lantiolta, kapenevat lahkeet. CORDURA®-stretch polvisuojataskut, joihin polvisuojat asetetaan yläpuolelta.

Hinta: 159,80€ + alv 24%

Värivaihtoehdot: Mariininsininen/Musta, Harmaa/Musta, Musta

Olen kiinnostunut näistä tuotteista, ottakaa minuun yhteyttä!