Ohjeita urheiluseuroille

Teemme peli- ja verryttelyasujen painatuksia useille urheiluseuroille. Työn sujuvuuden varmistamiseksi olemme koonneet seuroille ja vastaaville suunnatun ohjeen. Nämä ohjeet ja ehdot ovat voimassa 1.10.2021 alkaen.

Nimi- ja kokolistat sekä muut ohjeet kirjallisena

Kun paitoihin tulee nimi ja/tai pelinumero, tilauksen mukana tulee toimittaa lista, josta ilmenee kunkin painatuksen osalta painettava nimi/numero sekä tekstiilin koko. Myös muut painatuksen tiedot, kuten esimerkiksi seuran ja sponsorien logojen sijoittelu tulee näkyä listalla. Listan voi toimittaa joko sähköpostilla tai paperilla. Helpottaaksemme yhteistyötä, olemme tehneet Word-tiedoston, jota voitte käyttää pohjana kun teette tilausta. Voit ladata tiedoston tästä:

Eri joukkueiden tilaukset samalle laskulle

Ymmärrämme, että seuran eri joukkueiden rahastoista ja tilauksista vastaa yleensä useampi ihminen. Emme kuitenkaan ole tilitoimisto, ja erillisen laskun lähettäminen joka joukkueelle tai sponsorille aiheuttaa meille huomattavan lisätyön, sekä ylimääräisiä kustannuksia kirjanpidossa. Tämän vuoksi pyydämme, että saamme laskuttaa tilauksen yhdellä kootulla laskulla. Voimme toki eritellä eri joukkueiden ja sponsorien painatukset laskulle omaa kirjanpitoanne varten. Mikäli haluatte kuitenkin erillisen laskun joka joukkueelle, lisäämme erillisille laskuille laskutuslisän 14,90 € + alv 24% / lasku.

Ajantasaiset laskutustiedot

Yleensä lähetämme laskut sähköpostilla tai sähköiseen laskutusosoitteeseen. Mikäli laskusta lähtee syystä tai toisesta muistutuslasku, se menee ilmoittamaanne postiosoitteeseen. Tämä johtuu käyttämästämme laskutusohjelmasta, eikä muistutuslaskun toimitustapaa voi ikävä kyllä tällä hetkellä muuttaa. Siksi pyydämme varmistamaan tilauksen yhteydessä, että sähköpostiosoitteenne sekä postiosoitteenne ovat ajan tasalla.